Diensten

Afhankelijk van de bestemming en het aantal passagiers gaan wij met het geschikte voertuig de baan op.

Taxichauffeur

Taxidienst afgestemd op uw noden

Onze taxidienst is erg verreikend en stemmen we volledig af op maat van de klant. Welke rit u ook voor ogen heeft, wij hebben de juiste wagen in huis om u vlot op bestemming te brengen.

Wij rijden onder meer uit met een Ford Custom, een Renault Trafic, een Audi Q6 en een Peugeot Boxer. Die controleren we regelmatig vooraleer we ermee de baan op gaan. We beschikken over modellen met vier, zeven en acht zitplaatsen.

Bekijk hieronder welke soorten vervoer u kan reserveren:

De klassieke taxiritten kan u voor bestemmingen in heel Europa aanvragen. Bij het dancingvervoer kan u dan weer tussenstops inlassen (bv. om mensen op te pikken of af te zetten). Gelieve ons op voorhand te verwittigen of u al dan niet tussenstops wil maken.

Luchthavenvervoer 1

Hoeveel kost een taxirit?

Alle tarieven spreken we op voorhand met u af. Zo heeft u een duidelijk beeld van het kostenplaatje. Voor ziekenhuisvervoer in het bijzonder werken we met een startbedrag van € 33,00 voor 10 km. Moeten we verder uitrijden? Dan rekenen we € 1,80 per extra kilometer aan. Laat ons ook zeker weten als u zich met een rolstoel verplaatst. 

Reist u met een grote groep? Dankzij ons partnerschap met lokale taxichauffeurs kunnen wij u moeiteloos van punt A naar punt B brengen. Voor het goederentransport, tot slot, bedragen de prijzen 50 à 60 cent per kilometer. We brengen uw pakketten snel en zonder ze te beschadigen bij de gewenste bestemmeling.

(Expres)vervoer nodig?

(Expres)-vervoer nodig?

Reserveer vandaag nog de rit van uw voorkeur!

Taxi Bedrijf